top of page

Èxit i demostració de força i arguments a l'acte de presentació!


Fa unes hores ha tingut lloc l'acte de presentació de la plataforma Salvem l'Olla del Rei a l'Ateneu Arreplegades de Castelldefels. Participacions de biòlegs, investigadors, estudiants, tècnics, arquitectes, veïnes, companyes, amics, membres de plataformes o associacions molt diverses i molt més. Ha estat una jornada constructiva, plena d'arguments, d'idees, aprenentatge mutu i posada en comú d'una gran quantitat de coneixements.

Cal dir-ho: hem omplert l'Ateneu! Esperavem una bona participació però ens hem vist desbordades! Sense cadires per tothom, una part dels assistents s'han quedat fora o sentats al terra de l'espai. Tot un èxit! Agrair enormement a l'Ateneu Arreplegades de Castelldefels la cessió de l'espai per portar a terme l'acte, el primer acte de fet que es porta a terme en aquest ateneu també de recent inauguració!

Breu recull de fotografies de l'acte Presentació de la Plataforma Salvem l'Olla del Rei. 17/03/2018

Volem dir als implicats en la destrucció de l'Olla del Rei que el nostre patrimoni natural, paisatges i espècies protegides no es vulneren! Avui hem deixat clara la manca de sensibilitat i respecte per la legislació ambiental i el patrimoni que han tingut els actors implicats en la gestió d'aquest espai natural. No tenir en compte no només els interessos municipals, socials i de benestar que ofereix un entorn privilegiat com l'Olla del Rei sino alhora desentendre's de aspectes clau de la legislació existent comporta respostes de molts diferents àmbits. Davant aquestes agressions al nostre territori no pararem! Això tot just acaba de començar. Tenim arguments i motius de sobres, encara més amb una jornada com la d'aquest dia. Seguim! I recordeu que ens trobem el proper dijous a les 19h a la porta de l'ajuntament!


bottom of page