top of page

Èxit en la primera visita guiada organitzada per la Plataforma a l'espai natural de l'Olla d


El passat dissabte, tot una meteorologia complicada amb pluja intermitent, es va portar a terme la primera visita guiada per part de la Plataforma "Salvem l'Olla del Rei" a aquest interessant espai natural. Davant l'èxit d'assistència (40-50 persones), només podem sentir orgull i ganes de seguir reclamant una protecció efectiva i millor gestió d'aquest espai natural. Boscos de ribera, canyissars, prats humits i d'altres hàbitats van ser visitats i així explicats els beneficis que ofereixen, les espècies principals i més emblemàtiques que hi podem trobar, la problemàtica general de gestió a l'espai natural de l'Olla del Rei i el risc proper d'urbanització que pateixen la major part d'espais visitats.

La visita guiada va voler donar a conèixer aquesta zona humida, la més important del municipi de Castelldefels, amb hàbitats de protecció prioritària, espècies de moltíssim interès i uns beneficis ecosistèmics incalculables. Un patrimoni natural de primer ordre que segueix resistint tot i la nefasta gestió i l'imminent risc de destrucció que pateix l'espai.

Us deixem un recull de fotos de la jornada. Una visita guiada que recordarem i vam gaudir moltíssim. Esperem repetir en breu! Seguirem portant a terme activitats per difondre els valors naturals de l'Olla del Rei!


bottom of page