top of page

Nominació als premis El Llobregat


Encetem aquesta breu nota per informar-vos d'una bona notícia, la Plataforma Salvem l'Olla del Rei ha sigut seleccionada com a nominada als premis El Llobregat, l'entrega dels quals es portarà a terme el proper 4 d'abril a Viladecans! Aquesta cinquena edició dels premis otorgats per el mitjà comarcal El Llobregat reconeix la tasca de veïnes i entitats de la comarca que han destacat en algún aspecte concret. En aquest sentit la Plataforma Salvem l'Olla del Rei hem sigut nominats, junt a dos entitats o personalitats més, al premi Afluent Verd, el qual reconeix la tasca desenvolupada en favor de l'ecologisme i la sostenibilitat de la comarca.

Agraïm, com no pot ser d'una altre forma, aquest reconeixement que sens dubte és un impuls per seguir amb la tasca de protecció, reivindicació i posada en valor de l'espai natural més amenaçat i important de Castelldefels, la zona humida de l'Olla del Rei. Igualment, reivindiquem el Delta del Llobregat com un dels espais de Catalunya més degradats i afectats pel desenvolupament antròpic, portant una pèrdua més que considerable dels valors naturals de l'espai. Així, seguirem lluitant i no ens aturarem en la defensa d'aquest territori i el medi natural que mereixem!

Us deixem l'enllaç de la notícia:

https://www.elllobregat.com/noticia/16250/el-llobregat/quieres-conocer-a-los-nominados-de-los-quintos-premis-el-llobregat.html


bottom of page